Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rychlá čína

16. 3. 2011

 1 červená cibule

1 červená paprika

1 zelená paprika

1 žlutá paprika

nakrájené bílé zelí

mrkev nastrouhaná na delší pásky

bambusové výhonky

nakrájený porek

kuřecí prsa bez kůže

solamyl

koření ( červená paprika, kari, chilli, bazalka aj... )

česnek

sůl

dle chuti můžeme přidat i bujon

lžička oliv oleje

rýže

 

40c47ca831_70798657_o2.jpg

Kuřecí prsa nakrájím na nudličky, na pánev dám lžičku oliv oleje a na něm osmahnu kuř. maso. Až je maso lehce nazlátlé, podleju ho vodou a přidám nakrájenou zeleninu kterou podusím tak 20 min. Poté přidám podle chuti koření, záleží opravdu na tom kdo co má rád. Já např dávám více chilli protože po něm je spalování kalorií o něco rychlejší, a hodně červ. sladké papriky a bazalku. Po menším dávce dávám kari... Potom si ve skleničce smíchám trošku solamylu s vodou a tím zahustím čínu abych z toho neměla spíš polévku :) Někdy když dusím zeleninu tam přidám i půlku masového bujonu aby byla chut výraznější, tento recept je takový spíše orientační, dle chuti můžete přidat i kukuřici do jídla nebo cokoliv co máte rádi. Jako přílohu podávám rýži.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 35857
Měsíc: 164
Den: 5